This website uses cookies to enhance your experience.

Bruno (Blu-ray)

Borat var så 2006. Skuespilleren Sacha Baron Cohen følger nå opp komediesuksessen Borat med elleville Brüno, basert på karakteren som først var å se i Baron Cohens Da Ali G Show. Den østerrikske og ytterst homofile Brüno Gehard mister, etter et særdeles mislykket stunt under Milanos moteuke, både
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Borat var så 2006. Skuespilleren Sacha Baron Cohen følger nå opp komediesuksessen Borat med elleville Brüno, basert på karakteren som først var å se i Baron Cohens Da Ali G Show.


Den østerrikske og ytterst homofile Brüno Gehard mister, etter et særdeles mislykket stunt under Milanos moteuke, både jobben som motereporter og kjæresten Diesel. Håpet om å bli en internasjonal superstjerne er like fullt i live, og med sin håpløse assistent Lutz på slep drar Brüno til det forgjettede land for alle med stjerner i øynene: USA. Han forsøker å bli skuespiller, intervjuer kjendiser, adopterer en afrikansk baby, tar med nevnte baby på et uforglemmelig talkshow-besøk og, sist men ikke minst, gjør et helhjertet forsøk på å skape fred i Midtøsten.Der Borat var en i bunn og grunn sympatisk karakter, er Brüno selvopptatt og overfladisk - uten at det gjør det hele noe mindre underholdende. Baron Cohen framprovoserer elegant sinne og forvirring og avdekker fordommer over hele fjøla, hele tiden med solid grep om det komisk absurde i situasjonene. Enten Brünos "ofre" er Paula Abdul, Ron Paul, ortodokse jøder i Israel eller amerikanske wrestlingfans blir de alle nådeløst avkledd, mens vi som publikum ikke kan gjøre annet enn å le hysterisk. Likte du Borat kommer du til å elske Brüno!


Specifications
Item No. 1799931NO
Utgitt 2009
Format Blu-ray
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 21 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading