This website uses cookies to enhance your experience.

Dr. Strangelove Or: How I Learned To Stop Worrying And Love The Bomb (Blu-ray)

Stanley Kubricks svarte komedieklassiker om et "tilfeldig" atomangrep fikk fire Oscar-nomineringer (inklusive Beste Film, 1964). Overbevist om at kommunistene vil besmitte amerikanernes "dyrebare kroppsvæsker,"” gir en gal general (Sterling Hayden) ordre om et atombombeangrep mot Sovjetunionen.  
Price
kr 99,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Stanley Kubricks svarte komedieklassiker om et "tilfeldig" atomangrep fikk fire Oscar-nomineringer (inklusive Beste Film, 1964).


Overbevist om at kommunistene vil besmitte amerikanernes "dyrebare kroppsvæsker,"” gir en gal general (Sterling Hayden) ordre om et atombombeangrep mot Sovjetunionen.


 


Mens hans hjelper, kaptein Mandrake (Peter Sellers), strever for å låse opp en tilbakekallingskode for å forhindre bombingen, ringer den amerikanske presidenten (Sellers igjen) det fulle sovjetiske overhodet på "hotline", og hevder at det planlagte angrepet er en dum misforståelse, samtidig som presidentens rådgiver (en eksilnazist og forsker) Dr. Strangelove (Sellers nok en gang), sjekker eksistensen til den forferdelige "dommedagsmaskinen": en maskin som russerne har laget for å rydde ut menneskeheten en gang for alle!Skuespillere
George C. Scott, Keenan Wynn, Peter Sellers, Slim Pickens, Sterling Hayden, Tracy Reed

Specifications
Item No. 5051162290674
Utgitt 1964
Format Blu-ray
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 35 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading