This website uses cookies to enhance your experience.

Observe And Report (Blu-ray)

Tilbudsjegerne på kjøpesenteret Forest Ridge Mall blir tilbudt mer enn de ønsker seg: en småfeit blotter iført en heslig morgenkåpe. De er helt bestyrtet. Sikkerhetsvakten Ronnie Barnhardt er derimot begeistret: "Denne ekle pervoen er det beste som noen gang har hendt meg!" Hvis han klarer å fakke
Price
kr 79,00 - kr 69,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Tilbudsjegerne på kjøpesenteret Forest Ridge Mall blir tilbudt mer enn de ønsker seg: en småfeit blotter iført en heslig morgenkåpe.


De er helt bestyrtet. Sikkerhetsvakten Ronnie Barnhardt er derimot begeistret: "Denne ekle pervoen er det beste som noen gang har hendt meg!" Hvis han klarer å fakke blotteren, kan det være inngangsbilletten hans til en karriere i politiet og en romanse med den vakre prinsessen av kosmetikksjappa. Men én person kan forpurre Ronnies fremtidsplaner: en høy og barsk politimann som vet hva han driver med.Seth Rogen (Knocked Up), Anna Faris (Scary Movie-filmene) og Ray Liotta (GoodFellas) spiller hovedrollene i denne kjøpesentriske komedien med vill action og til tider svært så fysisk humor - alt under ett tak.

Specifications
Item No. Z12Y22500
Utgitt 2009
Format Blu-ray
Sjanger Komedie
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 26 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading