This website uses cookies to enhance your experience.

The World´s Greatest Dad (Blu-ray + DVD)

Robin Williams spiller Lance Clayton, en mann som har lært å lage kompromisser. Han drømte om å bli en rik og fremgangsrik forfatter, men har endt opp som poesilærer på en skole. Hans eneste sønn, Kyle (Daryl Sabara), er en uutholdelig drittsekk som ikke bryr seg om faren i det hele tatt. Lance
Price
kr 79,00 - kr 8,69 kr 70,31
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Robin Williams spiller Lance Clayton, en mann som har lært å lage kompromisser. Han drømte om å bli en rik og fremgangsrik forfatter, men har endt opp som poesilærer på en skole.


Hans eneste sønn, Kyle (Daryl Sabara), er en uutholdelig drittsekk som ikke bryr seg om faren i det hele tatt. Lance kurtiserer Claire (Alexie Gilmore) skolens nydelige kunstlærer, men hun vil ikke inngå et seriøst forhold – eller offentliggjøre at de i det hele tatt treffes.


Etter en uforutsett ulykke opplever Lance den verste tragedien og den største muligheten i sitt liv. Han har plutselig muligheten til all den berømmelse, rikdom og popularitet han har drømt om… men kun hvis han kan leve med vissheten om hvordan han fikk den.

Specifications
Item No. 31003-3
Utgitt 2009
Format Blu-ray + DVD
Sjanger Komedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 34 minutter
Undertekst Norsk, svensk, finsk
    Loading
    Loading