This website uses cookies to enhance your experience.

American Sniper (Blu-ray)

American Sniper er en Oscar-nominert krigsfilm regissert av Clint Eastwood, med Bradley Cooper og Sienna Miller i hovedrollene. Filmen er basert på den sanne historien om USAs mest dødelige snikskytter gjennom historien. Navy SEAL Chris Kyle (Cooper) ble sendt til Irak med ett oppdrag: å beskytte
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
American Sniper er en Oscar-nominert krigsfilm regissert av Clint Eastwood, med Bradley Cooper og Sienna Miller i hovedrollene. Filmen er basert på den sanne historien om USAs mest dødelige snikskytter gjennom historien.

Navy SEAL Chris Kyle (Cooper) ble sendt til Irak med ett oppdrag: å beskytte sine medsoldater. Hans dødelige nøyaktighet redder utallige liv, og når historiene om hans mot sprer seg, får han tilnavnet "Legenden". Ryktet hans sprer seg også bak fiendens linjer, og det blir satt en pris på hans hode. Han blir et hovedmål for opprørerne. På hjemmefronten sliter han med å være en god mann og far, selv om han er på andre siden av jorden. Til tross for farene og problemene hjemme, tjener Chris fire runder i Irak før han gir seg, og blir selve ansiktet på SEALs motto: "Leave no one behind". Men når han kommer hjem til kone og barn finner, han ut at det er vanskelig å glemme krigen.

Skuespillere
Bradley Cooper, Kyle Gallner, Luke Grimes, Max Charles, Sam Jaeger, Sienna Miller
Specifications
Item No. 1000539196
Utgitt 01.06.2015
Format Blu-ray
Sjanger Krigsfilm
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
    Loading
    Loading