This website uses cookies to enhance your experience.

The Yorkshire Ripper Trilogy 1974: En Morder Går Løs (Blu-ray)

Item No. 137213
Glimrende britisk kriminalthriller i tre deler. Dette er den første filmen i serien, med Sean Bean og Andrew Garfield i hovedrollene. Året er 1974, og ti år gamle Clare Kemplay fra Morley i Yorkshire er sporløst borte. Eddie Dunford, en ung lokal journalist, mener han er på sporet av en stor sak.
Price
kr 99,00 - kr 24,75 kr 74,25
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Glimrende britisk kriminalthriller i tre deler. Dette er den første filmen i serien, med Sean Bean og Andrew Garfield i hovedrollene.


Året er 1974, og ti år gamle Clare Kemplay fra Morley i Yorkshire er sporløst borte. Eddie Dunford, en ung lokal journalist, mener han er på sporet av en stor sak. Flere unge jenter har nemlig forsvunnet i det samme øde området. Så blir en annen reporter, som har arbeidet de tidligere sakene, funnet drept ...Serien The Yorkshire Ripper, med originaltittel Red Riding, er basert på bøkene av den engelske forfatteren David Peace. Hver av "episodene" - lagt til henholdsvis 1974, 1980 og 1983 - har lengde som en spillefilm, med korrupsjon som felles tema og flere skuespillere som bidrar gjennom hele serien.

Specifications
Item No. B-5045
Utgitt 2009
Format Blu-ray
Sjanger Krim, Thriller
Aldersgrense 15
Spilletid 1 t 42 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading