This website uses cookies to enhance your experience.

Into The Woods (Blu-ray)

Denne humoristiske og dyptfølte musikalen følger de klassiske historiene om Askepott (Anna Kendrick), Lille Rødhette (Lilla Crawford), Jack og bønnestengelen (Daniel Huttlestone), og Rapunzel (MacKenzie Mauzy). Alle bundet sammen av en original historie som involverer en baker og hans kone (James
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Denne humoristiske og dyptfølte musikalen følger de klassiske historiene om Askepott (Anna Kendrick), Lille Rødhette (Lilla Crawford), Jack og bønnestengelen (Daniel Huttlestone), og Rapunzel (MacKenzie Mauzy).


Alle bundet sammen av en original historie som involverer en baker og hans kone (James Corden og Emily Blunt), som ønsker å etablere egen familie, og deres forhold til heksa (Meryl Streep) som har kastet en forbannelse over dem. Rob Marshall, den talentfulle filmskaperen bak den Oscar-vinnende musikalen Chicago og Disneys Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, regisserer filmen, som er basert på den Tony vinnende originale Brodwaymusikalen av James Lapine, som også skrev manuset, og den legendariske komponisten Stephen Sondheim, som står for musikken og tekstene.
Specifications
Item No. BXY6041099
Utgitt 2015
Format Blu-ray
Sjanger Musical
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer
    Loading
    Loading