This website uses cookies to enhance your experience.

Les Miserables (2012) (Blu-ray)

Les Misérables er filmversjonen av den sensasjonelle sceneoppsetningen som er sett av over 60 millioner publikummere i 42 land over hele verden. Den Oscar-vinnende regissøren Tom Hooper (Kongens Tale) har her med seg navn som Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried og Eddie
Price
kr 99,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Les Misérables er filmversjonen av den sensasjonelle sceneoppsetningen som er sett av over 60 millioner publikummere i 42 land over hele verden.


Den Oscar-vinnende regissøren Tom Hooper (Kongens Tale) har her med seg navn som Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried og Eddie Redmayne, samt flere andre stjerner.Handlingen i Les Misérables er lagt til 1800-tallets Frankrike. Filmen er en oppslukende fortelling om brustne drømmer og ugjengjeldt kjærlighet, om lidenskap, offer og frelse - et tidløst testament til menneskets overlevelsesvilje. Jackman spiller eksfangen Jean Valjean som jaktes på i flere tiår av den nådeløse politimannen Javert (Crowe). Når Valjean tar på seg ansvaret for å passe på den unge datteren til fabrikkarbeideren Fantine (Hathaway), endres livene deres for alltid.Tom Hoopers tolkning av Victor Hugos episke fortelling har blitt en spektakulær filmopplevelse. Med internasjonale superstjerner og udødelige sanger - inkludert "I Dreamed A Dream", "Bring Him Home", "One Day More" og "On My Own" - gjenfødes musikalen over alle musikaler.

Specifications
Item No. 52GSB8294366
Utgitt 2012
Format Blu-ray
Sjanger Musical, Drama
Aldersgrense 11 år
Spilletid 2 timer 38 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading