This website uses cookies to enhance your experience.

Børning (Blu-ray)

Action og humor i et ekstraordinært bilrace fra Oslo til Nordkapp: Kinosuksessen Børning er noe så uvanlig som en norsk bilfilm, med blant andre Anders Baasmo Christiansen, Jenny Skavlan, Otto Jespersen og Sven Nordin på rollelista. Roy (Baasmo Christiansen) er en bilgal mann godt på vei inn i
Price
kr 99,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Action og humor i et ekstraordinært bilrace fra Oslo til Nordkapp: Kinosuksessen Børning er noe så uvanlig som en norsk bilfilm, med blant andre Anders Baasmo Christiansen, Jenny Skavlan, Otto Jespersen og Sven Nordin på rollelista.

Roy (Baasmo Christiansen) er en bilgal mann godt på vei inn i 30-årene. Det eneste han interesserer seg for er å drive sjappa "Stallion Parts". Utover det, mekker han på sin elskede ikoniske Ford Mustang "Lillegul" som han kjører løp med på fritiden. Datteren Nina (Ida Husøy) bor sammen med sin mor i et godt borgerlig miljø - fjernt fra Roys verden.

Konflikten oppstår da Nina plutselig dukker opp for å tilbringe ferien med Roy. Han husker ikke noen slik avtale i det hele tatt. I hans kalender er det nemlig bare oppført billøpet "Street Legal", og datteren er ikke annet enn rusk i maskineriet.

Under premieutdelingen etter løpet, der favoritten Roy overrasket ved ikke å vinne på grunn av motortrøbbel, utfordres Roy av sin erkefiende TT til et illegal gateløp til Sinsen. For å få slutt på tergingen sier Roy ja - hvis løpet går fra Oslo til Nordkapp. Og det skal bare være to regler: 1) Først til Nordkapp har vunnet. 2) Det er ingen andre regler (bortsett fra at det ikke er lov å kjøre via Sverige).

Skuespillere
Anders Baasmo Christiansen, Camilla Frey, Henrik Mestad, Ida Husøy, Jenny Skavlan, Oskar Lundevold, Otto Jespersen, Sven Nordin, Trond Halbo
Specifications
Item No. 460576
Utgitt 19.11.2014
Format Blu-ray
Sjanger Actionkomedie
Spilletid 1 time 29 minutter
Undertekst Norsk, dansk, engelsk, finsk, svensk
    Loading
    Loading