This website uses cookies to enhance your experience.

12 Monkeys (Blu-ray)

En ensom tidsreisende fra år 2035 må løse en gåte som kan redde hans folk... Men det kan også gjøre han gal. Bruce Willis, Madeleine Stowe og Brad Pitt spiller i dette briljante sciencefictionmesterstykket fra Terry Gilliam. Etter at verdens befolkning er herjet av et dødelig virus må de overlevende
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
En ensom tidsreisende fra år 2035 må løse en gåte som kan redde hans folk... Men det kan også gjøre han gal. Bruce Willis, Madeleine Stowe og Brad Pitt spiller i dette briljante sciencefictionmesterstykket fra Terry Gilliam.

Etter at verdens befolkning er herjet av et dødelig virus må de overlevende bo i klamme, underjordiske samfunn. Cole (Willis) "melder seg frivillig" til å reise tilbake til fortiden for å hente en ren virusprøve for på den måten å hjelpe forskerne å utvikle et botemiddel. På veien treffer han en vakker psykiater (Stowe) og en riv ruskende gal psykiatrisk pasient (Pitt). Men kappløpet er i gang når Cole leter etter 12 Monkeys-armeen, en radikal gruppe som har forbindelser til den dødlige sykdommen.

I denne moderne klassikeren får vi uforglemmelige rolletolkninger og fantasifulle spesialeffekter, tilsatt Gilliams vidd og svimlende visuelle stil.

Skuespillere
Brad Pitt, Bruce Willis, Christopher Plummer, Madeleine Stowe
Specifications
Item No. 52GSB8273176
Utgitt 1995
Format Blu-ray
Sjanger Science Fiction
Aldersgrense 15
Spilletid 2 t 10 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading