This website uses cookies to enhance your experience.

After Earth (Blu-ray)

Tenåringen Kitai Raige (Jaden Smith) og hans legendariske far Cypher (Will Smith) krasjlander og strander på Jorden - 1000 år etter at nesten hele menneskeheten ble utslettet av en naturkatastrofe. Cypher er kritisk skadet, og Kitai må ut på en farefull ferd for å få signalisert etter hjelp. Han
Price
kr 99,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Tenåringen Kitai Raige (Jaden Smith) og hans legendariske far Cypher (Will Smith) krasjlander og strander på Jorden - 1000 år etter at nesten hele menneskeheten ble utslettet av en naturkatastrofe.

Cypher er kritisk skadet, og Kitai må ut på en farefull ferd for å få signalisert etter hjelp. Han møter ukjente landskap, overutviklede dyrearter som nå hersker på jorden, og et truende vesen som unnslapp da de krasjlandet. Far og sønn må nå lære seg å samarbeide og stole på hverandre for å finne ut hvordan de skal komme seg hjem igjen.

Science fiction-eventyret After Earth er regissert av M. Night Shyamalan (Den Sjette Sansen, Unbreakable). I tillegg til to generasjoner Smith møter vi Sophie Okonedo og Zoë Kravitz, pluss norske Kristofer Hivju (Game Of Thrones) i en liten rolle.

Skuespillere
Glenn Morshower, Jaden Smith, Kristofer Hivju, Sophie Okonedo, Will Smith, Zoë Kravitz
Specifications
Item No. 52GSB6231957
Utgitt 2013
Format Blu-ray
Sjanger Science Fiction
Aldersgrense 11
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading