This website uses cookies to enhance your experience.

Edge Of Tomorrow (Blu-ray)

Lev. Dø. Repeter. Edge of Tomorrow er storslått, særdeles underholdende action og sci-fi med Tom Cruise, Emily Blunt og Bill Paxton, regissert av Doug Liman (The Bourne Identity, Mr. & Mrs. Smith). I en nær fremtid er jorden invadert av fremmede. Menneskeheten blir utsatt for stadige angrep som
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Lev. Dø. Repeter. Edge of Tomorrow er storslått, særdeles underholdende action og sci-fi med Tom Cruise, Emily Blunt og Bill Paxton, regissert av Doug Liman (The Bourne Identity, Mr. & Mrs. Smith).

I en nær fremtid er jorden invadert av fremmede. Menneskeheten blir utsatt for stadige angrep som ingen armé kan bekjempe.

Bill Cage (Cruise) er en amerikansk offiser som aldri har vært i strid. Nå befinner han seg i kampens hete. Han mister livet i løpet av minutter, men befinner seg på uforklarlig vis i en tidsloop. Gang på gang må han gjennomgå de samme kampene. Han kjemper og dør, bare for å våkne opp igjen. Før han må kjempe og dø igjen. Og våkne opp, ennå en gang. Men for hver gang han dør lykkes det Cage, sammen med spesialstyrkesoldaten Rita Vrataski (Blunt), å ta et skritt nærmere målet: å beseire fienden.

Skuespillere
Bill Paxton, Brendan Gleeson, Emily Blunt, Tom Cruise
Specifications
Item No. 1000462379
Utgitt 2014
Format Blu-ray
Sjanger Science Fiction
Aldersgrense 15
Spilletid 1 t 53 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading