This website uses cookies to enhance your experience.

High Life (Blu-ray)

Et eller annet sted langt ute i verdensrommet er et romskip bemannet av dødsdømte kriminelle på vei mot et svart hull. Passasjerene er en del av et vitenskapelig eksperiment, men har selv ingen kontroll over skipet eller hvor det er på vei, og mens de suser av gårde inn i det ukjente begynner
Price
kr 99,00 - kr 10,89 kr 88,11
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Et eller annet sted langt ute i verdensrommet er et romskip bemannet av dødsdømte kriminelle på vei mot et svart hull.


Passasjerene er en del av et vitenskapelig eksperiment, men har selv ingen kontroll over skipet eller hvor det er på vei, og mens de suser av gårde inn i det ukjente begynner angsten langsomt å feste sitt grep om fellesskapet. Her finnes ingen leder og ingen fangevoktere – kun en broket forsamling mordere og forsøkskaniner fanget i en klaustrofobisk farkost som aldri noensinne vil vende tilbake til jorden.


Med Robert Pattinson som ensom alenefar, Juliette Binoche som gal professor og André 3000 som intergalaktisk gartner ombord i et romskip designet av Olafur Eliasson, er HIGH LIFE en en eksistensialistisk science fiction-fabel i samme tradisjon som Stanley Kubricks 2001: EN ROMODYSSÉ og Jonathan Glazers UNDER THE SKIN.


Skuespillere
Agata Buzek, André Benjamin, Juliette Binoche, Mia Goth, Robert Pattinson
Specifications
Item No. 52GSB8320667
Utgitt 20.01.2020
Format Blu-ray
Sjanger Science Fiction
Spilletid 1 t 53 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading