This website uses cookies to enhance your experience.

Terminator 5 - Genisys (Blu-ray)

I 2029 kriger lederen av motstandsbevegelsen, John Connor, fremdeles mot maskinene. Johns frykt for at Skynet planlegger et drastisk neste trekk, viser seg å være berettiget når TECOM-spioner avslører at Skynet planlegger å angripe John fra to fronter - både fra fortid og framtid. Lykkes de, vil
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I 2029 kriger lederen av motstandsbevegelsen, John Connor, fremdeles mot maskinene. Johns frykt for at Skynet planlegger et drastisk neste trekk, viser seg å være berettiget når TECOM-spioner avslører at Skynet planlegger å angripe John fra to fronter - både fra fortid og framtid. Lykkes de, vil Skynet ha utfallet av krigen i sin hule hånd.


Mens John Connor og styrkene hans fremdeles har overtaket, sender han løytnanten Kyle Reese tilbake i tiden for å redde livet til moren, Sarah. Skynet har planer om å likvidere henne, slik at John aldri blir født. Men Kyle møter en helt annen situasjon enn han var forespeilet. Etter at en Terminator tok livet av foreldrene til Sarah da hun var ni, har hun blitt oppfostret av en annen Teminator som er programmert til å beskytte henne. Han har trent henne opp til å møte sin skjebne.
Specifications
Item No. FP99163174
Utgitt 2015
Format Blu-ray
Sjanger Action, Science Fiction
Aldersgrense 12 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 6 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk, engelsk
Se alt av Arnold Schwarzenegger
    Loading
    Loading