This website uses cookies to enhance your experience.

Excision (Blu-ray)

Item No. 135562
Excision er en unik krysning mellom moderne grand guignol og en dyster high school-parodi, hyllet av horrorfans og -kritikere. 17 år gamle Pauline er en typisk tenåring. Hun føler seg utenfor på skolen, kjemper for å få morens anerkjennelse og har et brennende ønske om å miste jomfrudommen. Også er
Price
kr 79,00 - kr 19,75 kr 59,25
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Excision er en unik krysning mellom moderne grand guignol og en dyster high school-parodi, hyllet av horrorfans og -kritikere.


17 år gamle Pauline er en typisk tenåring. Hun føler seg utenfor på skolen, kjemper for å få morens anerkjennelse og har et brennende ønske om å miste jomfrudommen. Også er hun besatt av kjøtt, hun piller i sår, dissekerer døde dyr og har ekstreme dagdrømmer om sex, vold og kirurgi ...Tenåringsidolet AnnaLynne McCord (Nip/Tuck, 90210) tar et oppgjør med det sukkersøte imaget via denne tolkningen av en alvorlig forstyrret tenåring med en makaber fantasi. I øvrige roller treffer vi navn som Traci Lords, Malcolm McDowell, Matthew Gray Gubler, Marlee Matlin og John Waters.

Specifications
Item No. AWE0497NBD
Utgitt 2012
Format Blu-ray
Sjanger Skrekkfilm
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 18 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading