This website uses cookies to enhance your experience.

Motorsagmassakren (Blu-ray)

Item No. 138249
For 40 år siden reiste fem unge mennesker på en helgetur på landsbygda i Texas. Her ble de ofre for en kannibal-familie og en motorsagsvingende gal mann iført en maske laget av menneskehud. I dette møtet skapte regissøren Tobe Hooper en milepæl innen horrorfilmens historie i form av den sjokkerende
Price
kr 79,00 - kr 8,83 kr 70,17
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
For 40 år siden reiste fem unge mennesker på en helgetur på landsbygda i Texas. Her ble de ofre for en kannibal-familie og en motorsagsvingende gal mann iført en maske laget av menneskehud.


I dette møtet skapte regissøren Tobe Hooper en milepæl innen horrorfilmens historie i form av den sjokkerende realistiske og subtilt voldelige Motorsagmassakren (The Texas Chainsaw Massacre).Gjennom årene er dette kontroversielle mesterverket blitt relansert og innspilt på nytt, men først nå, i anledning filmens 40-års jubileum, er den blitt digitalt restaurert i 4K bilde under tilsyn av Tobe Hooper selv. I Norge på 80-tallet ble Motorsagmassakren selve symbolet for alt som heter videovold, og den utløste en voldsom debatt i media.

Specifications
Item No. AWE0597NBD
Utgitt 1974
Format Blu-ray
Sjanger Skrekkfilm
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 1 time 23 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
    Loading
    Loading