This website uses cookies to enhance your experience.

Splice (Blu-ray + DVD)

Genforskerne Clive (Adrien Brody) og Elsa (Sarah Polley) har spesialisert seg på å skape utrolige hybrider ved å spleise DNA fra ulike dyrearter. Kjæresteparets neste mål er å bruke menneskelig DNA i en hybrid som kan revolusjonere både vitenskapen og det medisinske feltet - men når
Price
kr 99,00 - kr 50,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Genforskerne Clive (Adrien Brody) og Elsa (Sarah Polley) har spesialisert seg på å skape utrolige hybrider ved å spleise DNA fra ulike dyrearter.


Kjæresteparets neste mål er å bruke menneskelig DNA i en hybrid som kan revolusjonere både vitenskapen og det medisinske feltet - men når legemiddelfirmaet som sponser dem setter foten ned, må duoen eksperimentere i det skjulte. Drevet av nysgjerrighet og ambisjoner ender de opp med Dren, et merkelig vakkert vesen med enorm intelligens og uante fysiske muligheter. Kort sagt: Hun overgår deres villeste fantasier. Men etter hvert som Dren lærer og vokser i forrykende tempo, viser det seg også at hun kan komme til å bli deres verste mareritt.


 


Fransk-kanadiske Splice, regissert av Vincenzo Natali (Cube, Cypher), er en smart, velspilt blanding av science fiction og skrekkfilm i samme gate som The Fly, Species og Alien: Resurrection.

Specifications
Item No. 27423-3
Utgitt 2009
Format Blu-ray+DVD
Sjanger Skrekkfilm
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 1 time 44 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
    Loading
    Loading