This website uses cookies to enhance your experience.

The Girl With All The Gifts (Blu-ray)

På en strengt bevoktet base blir en gruppe barn studert i et program for å finne kuren til et virus som har herjet kloden med ødeleggende kraft, og forandret befolkningen til blodtørstige zombier, såkalte "hungries". Barna er menneskehetens siste håp for å overleve. Melanie har skoletimer hver dag.
Price
kr 99,00 - kr 11,06 kr 87,94
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
På en strengt bevoktet base blir en gruppe barn studert i et program for å finne kuren til et virus som har herjet kloden med ødeleggende kraft, og forandret befolkningen til blodtørstige zombier, såkalte "hungries".


Barna er menneskehetens siste håp for å overleve. Melanie har skoletimer hver dag. Hun blir fraktet til undervisningen bundet til en rullestol, og når de kommer for å hente henne er det med våpnene klare.


 


Melanie og medelevene er annengenerasjons hybrider - dels hungry, dels menneske. Men til forskjell fra den første generasjonen hungries, som drives utelukkende av ren blodtørst, imponerer Melanie i klasserommet. Hun er meget oppmerksom og oppfinnsom, svært intelligent og elsker læreren. Når basen blir erobret av hungries, klarer Melanie å unnslippe. Bærer hun på nøkkelen til å oppdage en kur for pesten som er i ferd med å utslette hele menneskeheten?Skuespillere 
Gemma Arterton, Glenn Close, Paddy Considine, Sennia Nanua

Specifications
Item No. AWE5091NBD
Utgitt 23.01.2017
Format Blu-ray
Sjanger Grøsser, Thriller
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 47 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading