This website uses cookies to enhance your experience.

Agnosia (Blu-ray)

Joana lider av agnosia, en merkelig sykdom som påvirker hennes sanser. Selv om øynene og ørene er i perfekt stand kan ikke hjernen hennes tolke stimuli hun mottar gjennom dem. Agnosia er en spansk barokk, retro-futuristisk thriller av folkene som ga oss Pans labyrint og The Orphanage. Joana blir som
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Joana lider av agnosia, en merkelig sykdom som påvirker hennes sanser. Selv om øynene og ørene er i perfekt stand kan ikke hjernen hennes tolke stimuli hun mottar gjennom dem.


Agnosia er en spansk barokk, retro-futuristisk thriller av folkene som ga oss Pans labyrint og The Orphanage. Joana blir som barn rammet av agnosia, en sjelden sykdom som gjør at hun kun ser forskjell på farger, og ikke objekter. Alle som omgås Joana må bære store rosetter i ulike farger for at hun skal kunne skille dem fra hverandre. Joana er arving til en velstående våpenfabrikant som ligger i en bitter strid med sin tidligere kompanjong over en oppfinnelse som vil revolusjonere våpenmarkedet. Agnosia er en litt skummelt vakker kjærlighetsthriller med hint til overnaturlige hendelser. Filmen er ikke så skummel som The Orphanage, men Joana sine syn av forvrengte skikkelser kan gi frysninger allikevel. Handlingen foregår i en by i Nord-Spania tidlig på 1900-tallet. Stilen er barokk med mye mørke, tunge kostymer og tung musikk. Historien virker derimot moderne, og denne blandingen av form og innhold er svært vellykket.

Skuespillere
Felix Gomez, Eduardo Noriega, Martina Gedeck, Sergi Mateu, Jack Taylor, Bárbara Goenaga
Specifications
Item No. 8361-31N0
Utgitt 2010
Format Blu-ray
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 50 minutter
Undertekst Dansk, Norsk, Svensk
    Loading
    Loading