This website uses cookies to enhance your experience.

The Interpreter (Blu-ray)

Med Oscar- belønnede Nicole Kidman og Sean Penn i hovedrollene, og regissert av Sydney Pollack (The Firm), er Tolken et stilmessig forbilde for den ultimate action- thrilleren: den er nervepirrende med fengslende og spennende intriger men også tankefull og gripende. Etter at FN- tolken Silivia
Price
kr 99,00 - kr 10,89 kr 88,11
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Med Oscar- belønnede Nicole Kidman og Sean Penn i hovedrollene, og regissert av Sydney Pollack (The Firm), er Tolken et stilmessig forbilde for den ultimate action- thrilleren: den er nervepirrende med fengslende og spennende intriger men også tankefull og gripende.


Etter at FN- tolken Silivia Broome (Nicole Kidman) tilfeldigvis overhører en plan om å drepe en afrikansk statsjef, begynner US Secret Service å undersøke saken med hjelp fra den hardhudete Tobin Keller (Sean Penn) Han mistenker at hun kanskje ikke forteller hele sannheten. Når tolken innser at hun også har blitt drapsmannens mål, forsøker hun desperat å stoppe planen... hvis hun bare kan overleve lenge nok til å få noen til å tro henne.

Specifications
Item No. 76NSB8278926
Utgitt 2005
Format Blu-ray
Sjanger Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 8 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading