This website uses cookies to enhance your experience.

The Purge 3-Movie Collection (Blu-ray)

  The Purge: Dersom du en natt hvert år kunne begå en kriminell handling uten at det fikk konsekvenser, hva ville du gjort? I et fremtidig Amerika har regjeringen godkjent en årlig 24- timers periode hvor all kriminell aktivitet, blant annet mord, er lov: de kaller det The Purge- Utrenskningen.
Price
kr 199,00 - kr 21,89 kr 177,11
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


The Purge:
Dersom du en natt hvert år kunne begå en kriminell handling uten at det fikk konsekvenser, hva ville du gjort? I et fremtidig Amerika har regjeringen godkjent en årlig 24- timers periode hvor all kriminell aktivitet, blant annet mord, er lov: de kaller det The Purge- Utrenskningen. Denne natten, som preges av vold og epidemisk kriminalitet, er det en familie som får testet hvor langt de er villige til å gå for å beskytte seg selv når ondskapen bryter seg inn i hjemmet deres.


 


The Purge: Anarchy
Idet dette årets Purge begynner, ønsker Leo, en gåtefull einstøing som er hjemsøkt av sønnens død, hevn. Eva, en enslig mor, blir sammen med datteren Cali tvunget til å forlate leiligheten når de blir angrepet. Shane og Liz, et ungt par, blir ofre for en bilkapring. Når de søker tilflukt i Leos pansrede bil, slår Shane og Liz seg sammen med de tre andre fremmede menneskene. Nå skal denne usannsynlig gruppen finne ut akkurat hvor langt de vil gå for å beskytte seg selv, og hverandre, mens de kjemper for å overleve til neste dag.


 


The Purge: Election Year
Det har gått to år siden Leo Barnes stoppet seg selv i å utføre en grusom hevnhandling på Purge-natten. I år faller tidspunktet for dette årvisse ritualet rett før et opphetet presidentvalg. Som sikkerhetssjef for senator Charlie Roan, er Leos oppdrag å beskytte henne i hennes kontroversielle og omtvistede presidentkampanje. Men når et svik tvinger dem ut i Washington D.C.s gater på den ene natten ingen hjelp er å få, må de holde seg i live eller begge bli ofret for sine synder mot staten. 


Skuespillere 
Adelaide Kane, Carmen Ejogo, Elizabeth Mitchell, Ethan Hawke, Frank Grillo, Kiele Sanchez, Lena Headey, Max Burkholder, Mykelti Williamson, Zach Gilford, Zoë Soul

Specifications
Item No. 52GSB8308925
Utgitt 21.11.2016
Format Blu-ray
Sjanger Skrekkfilm
Aldersgrense 15 år
Antall disker 3
Spilletid 4 timer 57 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk, engelsk
    Loading
    Loading