This website uses cookies to enhance your experience.

Band Of Brothers / The Pacific (Blu-ray)

Samleboks som inneholder to av de beste og mest kritikerroste seriene noensinne i engelske utgaver. Band Of Brothers (2001): Den enormt kritikerroste HBO-miniserien Band of Brothers - eller Krigens Brorskap på norsk - forteller historien om Easy Company, en gruppe amerikanske soldater som kjempet
Price
kr 399,00 - kr 100,00 kr 299,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Samleboks som inneholder to av de beste og mest kritikerroste seriene noensinne i engelske utgaver.


Band Of Brothers (2001):
Den enormt kritikerroste HBO-miniserien Band of Brothers - eller Krigens Brorskap på norsk - forteller historien om Easy Company, en gruppe amerikanske soldater som kjempet under 2. verdenskrig. Vi følger dem fra deres første dager i militæret, gjennom blant annet D-dagen og overtakelsen av Hitlers "Ørnerede", helt fram til krigens avslutning. Skuespillerne Damian Lewis (Life, Forsyte Sagaen) og Ron Livingston (The Time Traveler's Wife) er ledestjernene i et fantastisk ensemble av skuespillere - de mange sidene av krigføring har aldri blitt portrettert bedre og mer realistisk på TV enn her.Den påkostede serien er basert på den bestselgende boka med samme navn, skrevet av Stephen E. Ambrose, som baserer seg på dagbøker, brev og intervjuer med de overlevende soldatene fra virkelighetens Easy Company. Steven Spielberg og Tom Hanks har hatt det endelige produsentansvaret, slik de også hadde det på storfilmen Saving Private Ryan fra 1998 og HBOs glimrende, frittstående oppfølger til nettopp Band Of Brothers - miniserien The Pacific fra 2010.The Pacific (2010):
Fra HBO og produsentene Tom Hanks, Steven Spielberg og Gary Goetzman kommer The Pacific, en episk, ti-episoders miniserie laget av de samme folka som i 2001 sto bak kjempesuksessen Band Of Brothers.Dette er den sanne historien om de tre amerikanske marinesoldatene Robert Leckie, John Basilone og Eugene Sledge, som under annen verdenskrig kjempet i Stillehavet. Vi følger hovedpersonene og deres medsoldater i kampen mot de japanske styrkene ved Guadalcanal, gjennom regnskogene på Cape Gloucester, slaget om Peleliu, de blodige sanddynene på Iwo Jima og de redselsfulle hendelsene på Okinawa - helt til deres triumferende, men ambivalente, hjemkomst etter japanernes kapitulasjon.The Pacific baserer seg hovedsakelig på memoarene til Eugene Sledge (With The Old Breed: At Peleliu And Okinawa) og Robert Leckie (Helmet For My Pillow), samt intervjuer gjort av filmskaperne.

Specifications
Item No. 1000339879
Utgitt 2013
Format Blu-ray
Sjanger Krig, TV-serie
Aldersgrense 15
Antall disker 12
Spilletid 20 t 25 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading