This website uses cookies to enhance your experience.

Boardwalk Empire - Sesong 1 (Blu-ray)

Den Oscar-vinnende regissøren Martin Scorsese (Mean Streets, Taxi Driver, The Departed) og den Emmy-vinnende manusforfatteren Terence Winter (The Sopranos) er to av hjernene bak det storslagne periodedramaet Boardwalk Empire, opprinnelig vist på kvalitetskanalen HBO. USA, 1920: Verdenskrigen er
Price
kr 199,00 - kr 150,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den Oscar-vinnende regissøren Martin Scorsese (Mean Streets, Taxi Driver, The Departed) og den Emmy-vinnende manusforfatteren Terence Winter (The Sopranos) er to av hjernene bak det storslagne periodedramaet Boardwalk Empire, opprinnelig vist på kvalitetskanalen HBO.

USA, 1920: Verdenskrigen er over, ting er i ferd med å ta av på Wall Street og alt er til salgs. Langs kysten i sørlige New Jersey ligger Atlantic City, et spektakulært fristed kjent som "hele verdens lekegrind" og et samfunn hvor lovene er til for å brytes. Den ubestridte lederen av dette syndens Mekka er Enoch "Nucky" Thompson (Steve Buscemi), en lyssky figur som er like deler politiker og gangster - og like komfortabel i begge rollene. Men når han ikke lar protesjeen Jimmy (Michael Pitt) klatre raskt nok opp karrierestigen, og etter hvert innleder et forhold til en kvinne i et voldelig ekteskap (Kelly Macdonald), blir ting stadig mer kompliserte … selv for en fyr med Nuckys stålkontroll.

Denne kritikerroste første sesongen av Boardwalk Empire ble nominert til hele 18 Emmy-priser i 2011, inkludert nominasjoner for beste dramaserie, beste mannlige hovedrolle (Buscemi) og beste kvinnelige birolle (Macdonald). Under Golden Globe-utdelingen samme år vant serien prisen for beste dramaserie, mens Buscemi vant i kategorien beste mannlige hovedrolle i en dramaserie.

Skuespillere
Aleksa Palladino, Gretchen Mol, Kelly MacDonald, Michael Pitt, Michael Shannon, Michael Stuhlbarg, Paz de la Huerta, Shea Whigham, Stephen Graham, Steve Buscemi
Specifications
Item No. 1000253430
Utgitt 2011
Format Blu-ray
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 5
Spilletid 11 timer 12 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading