This website uses cookies to enhance your experience.

Game Of Thrones - Sesong 3 (Blu-ray)

Familie og lojalitet er de overbyggende temaene for denne tredje sesongen av Game Of Thrones, og mange plotlinjer fra de to foregående sesongene finner sin brutale konklusjon. I King's Landing klamrer Lannister-familien seg til makten etter Stannis Baratheons brutale angrep, mens det rører seg ting
Price
kr 249,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Familie og lojalitet er de overbyggende temaene for denne tredje sesongen av Game Of Thrones, og mange plotlinjer fra de to foregående sesongene finner sin brutale konklusjon.


I King's Landing klamrer Lannister-familien seg til makten etter Stannis Baratheons brutale angrep, mens det rører seg ting i nord som truer med å endre hele maktbalansen i Westeros. På andre siden av havet finner vi Daenerys Targaryen - gjenforent med sine tre dødelige, rasktvoksende drager og i full sving med å sette sine egne planer om overtakelse av Jerntronen ut i livet.


 


Fantastiske Game Of Thrones, nominert til en lang rekke Emmy-priser, er den enormt kritikerroste HBO-serien basert på George R. R. Martins bestselgende fantasyromaner. I de største rollene treffer vi blant andre Jack Gleeson, Nikolaj Coster-Waldau, Lena Headey, Aidan Gillen, Peter Dinklage og Emilia Clarke. 

Specifications
Item No. 1000447824
Utgitt 2014
Format Blu-ray
Sjanger TV Serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 5
Spilletid 9 timer 17 minutter
Undertekst Dansk, engelsk, finsk, norsk, svensk
Se alt av Game Of Thrones
    Loading
    Loading