This website uses cookies to enhance your experience.

Justified - Sesong 1 (Blu-ray)

Etter at han skjøt ned en leiemorder med bånd til et narkokartell, blir Deputy U.S. Marshal Raylan Givens (Olyphant) sporenstreks sendt fra solfylte Miami og tilbake til landsbygda i hjemstaten Kentucky. Der får han i oppgave å etterforske Boyd Crowder (Goggins), en tidligere kompis som nå er
Price
kr 149,00 - kr 16,65 kr 132,35
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter at han skjøt ned en leiemorder med bånd til et narkokartell, blir Deputy U.S. Marshal Raylan Givens (Olyphant) sporenstreks sendt fra solfylte Miami og tilbake til landsbygda i hjemstaten Kentucky.


Der får han i oppgave å etterforske Boyd Crowder (Goggins), en tidligere kompis som nå er lederen av en gjeng livsfarlige bankranere. Raylans oppdrag blir enda mer personlig når han undersøker drapet på Crowders bror, skutt til døde av sin egen kone - hun som tilfeldigvis har hatt et godt øye til Raylan helt siden skoledagene.


 


En hverdag som allerede er mer komplisert enn godt er (ekskona er stenograf i det lokale rettslokalet, faren har en kriminell fortid) fylles for øvrig av rømte fanger, frekke svindlere og en lokal sheriff som opererer på begge sider av loven. Og når det oppstår gnisninger i den kriminelle Crowder-familien, må Raylan å komme til bunns i Boyds egentlige motiver - for på den måten å redde både sitt eget liv og dem han holder kjær.

Specifications
Item No. 52GSB6235307
Utgitt 09.11.2015
Format Blu-ray
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 3
Spilletid 9 timer 20 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk, engelsk
    Loading
    Loading