This website uses cookies to enhance your experience.

The Walking Dead - Sesong 1 (Blu-ray)

Med Mad Men og Breaking Bad har kabelkanalen AMC gjort seg bemerket som leverandør av kvalitetsserier, og suksessen fortsetter med det storslagne zombiedramaet The Walking Dead. Etter flere uker i koma, våkner sheriff Rick Grimes opp på sykehuset - mutters alene. Verden som han kjenner den er borte,
Price
kr 129,00 - kr 30,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Med Mad Men og Breaking Bad har kabelkanalen AMC gjort seg bemerket som leverandør av kvalitetsserier, og suksessen fortsetter med det storslagne zombiedramaet The Walking Dead.

Etter flere uker i koma, våkner sheriff Rick Grimes opp på sykehuset - mutters alene. Verden som han kjenner den er borte, revet i filler av en zombie-epidemi av vanvittig omfang. Familien er borte, kollegaene er borte, det eneste som er igjen er frykt og savn. Og intenst pågangsmot. Grimes tar etter hvert ledelsen for en gruppe overlevende som må holde sammen gjennom tykt og tynt (og bøttevis av blod) på jakt etter sine kjære og en trygg havn. Zombiene er en konstant og uhyggelig trussel, men medlemmene i den lille gjengen er også usikre på hverandres motiver.

The Walking Dead forteller historien om ukene og månedene etter apokalypsen. Serieskaper Frank Darabont (Frihetens Regn, Den Grønne Mil), som har basert historien på Robert Kirkmans enormt populære tegneserie, har laget et nervepirrende drama om overlevelse etter katastrofen.

Skuespillere
Andrew Lincoln, Jeffrey Demunn, Jon Bernthal, Laurie Holden, Sarah Wayne Callies, Steven Yeun
Specifications
Item No. 1300698
Utgitt 2010
Format Blu-ray
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 4 timer 53 minutter
Undertekst Norsk, svensk, dansk, finsk
Se alt av The Walking Dead
    Loading
    Loading