This website uses cookies to enhance your experience.

Venner For Livet (Friends) - Den Komplette Serien (Blu-ray)

10 år og 10 sesonger med Venner For Livet - her er alle de 238 episodene for første gang i HD-kvalitet. Nå kan du gjenoppleve de tidlige årene, da Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courteney Cox Arquette), Phoebe (Lisa Kudrow), Joey (Matt LeBlanc), Chandler (Matthew Perry) og Ross (David Schwimmer)
Price
kr 649,00 - kr 72,51 kr 576,49
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
10 år og 10 sesonger med Venner For Livet - her er alle de 238 episodene for første gang i HD-kvalitet.

Nå kan du gjenoppleve de tidlige årene, da Rachel (Jennifer Aniston), Monica (Courteney Cox Arquette), Phoebe (Lisa Kudrow), Joey (Matt LeBlanc), Chandler (Matthew Perry) og Ross (David Schwimmer) først sjarmerte publikum verden rundt, fram til den avsluttende sesongen som er fylt av humor og bittersøte følelser når "vennene" begynner på de neste kapitlene i sine liv.

Som en av de mest populære TV-seriene noensinne, og mottaker av utallige Emmy- og Golden Globe-nominasjoner, er Venner For Livet en smart og sofistikert komedie om kjærlighet, sex og karriere i en tid i livet da alt er mulig. Det handler om søken etter forpliktelse og sikkerhet … og frykten for det samme. Men mest av alt handler det om vennskap - for når du er ung og single i storbyen New York, er vennene dine også familien din.


Skuespillere
Courteney Cox, David Schwimmer, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt Le Blanc, Matthew Perry
Specifications
Item No. N076729SBP01
Utgitt 2017
Format Blu-ray
Sjanger TV-serie
Aldersgrense 11
Antall disker 20
Spilletid 88 t 36 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading