This website uses cookies to enhance your experience.

After The Sunset

Historien begynner slik andre ofte slutter. Max "Kongen av alibier" Burdett (Pierce Brosnan) og hans vakre partner Lola (Salma Hayek) har ankommet paradiset Bahamas, med lommene fulle av verdier etter å ha stjålet den andre av Napoleons tre berømte diamanter. Med en gullkantet fremtid foran seg er
Price
kr 99,00 - kr 60,00 kr 39,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Historien begynner slik andre ofte slutter. Max "Kongen av alibier" Burdett (Pierce Brosnan) og hans vakre partner Lola (Salma Hayek) har ankommet paradiset Bahamas, med lommene fulle av verdier etter å ha stjålet den andre av Napoleons tre berømte diamanter. Med en gullkantet fremtid foran seg er paret klar for å nyte alt det deres nye rikdom har å by på.


Men Stan (Woody Harrelson), FBI-agenten som har brukt flere år på å jage Max, nekter å tro at de to har gitt seg for godt. Han er overbevist om at paret har en ny plan på gang, og at deres største ønske er å få tak i Napoleons tredje diamant. En praktfull edelsten, blant verdens tre største i sitt slag, og på vei til Bahamas som et ledd av en utstilling i et luksuriøst cruiseskip.
Specifications
Item No. 801265
Utgitt 2004
Format DVD
Sjanger Actionkomedie
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 38 minutter
Undertekst Dansk, engelsk, finsk, norsk, svensk
    Loading
    Loading