This website uses cookies to enhance your experience.

Captain Alatriste

Item No. 125831
Viggo Mortensen spiller her den altoverskyggende hovedrollen som Don Diego Alatriste i denne storslåtte og forrykende ridderfilmen fra 16oo-tallets Spania. Vi følger han og hans trofaste følgesvenn Iñigo på deres eventyrlige og farlige ferd, både som leiemordere i Madrid og som helter i krigen i
Price
kr 99,00 - kr 12,45 kr 86,55
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Viggo Mortensen spiller her den altoverskyggende hovedrollen som Don Diego Alatriste i denne storslåtte og forrykende ridderfilmen fra 16oo-tallets Spania. Vi følger han og hans trofaste følgesvenn Iñigo på deres eventyrlige og farlige ferd, både som leiemordere i Madrid og som helter i krigen i Flandern.


Alatriste er en ordentlig helt. Som 15-åring er han allerede en krigsveteran fra Flandern. Som 17-åring kjemper han sin første duell og slår sin motstander i hjel. Og som 18-åring får han tildelt tittelen "kaptein". Senere, da pengekassen er tom, lar han seg hyres som leiemorder for rike, adelige i Sevilla og Madrid.


Filmen inneholder alle de elementer av intriger og forræderi, krig og kjærlighet, fiender og blodige fektekamper, som en moderne musketerfilm skal ha.

Specifications
Item No. 5706122389256
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 19 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading