This website uses cookies to enhance your experience.

Citizen Gangster

Item No. 135552
Citizen Gangster er basert på den virkelige fortellingen om krigsveteranen Edwin Boyd som etter 2. Verdenskrig desillusjonert forsøker å få dagliglivet til å henge sammen mens familiens drømmer synes å forsvinne lengre og lengre vekk. Pengene er få og jobben som bussjåfør driver den rastløse Boyd
Price
kr 79,00 - kr 9,94 kr 69,06
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Citizen Gangster er basert på den virkelige fortellingen om krigsveteranen Edwin Boyd som etter 2. Verdenskrig desillusjonert forsøker å få dagliglivet til å henge sammen mens familiens drømmer synes å forsvinne lengre og lengre vekk.


Pengene er få og jobben som bussjåfør driver den rastløse Boyd til kanten hvor han drømmer om å dra til Hollywood for å få seg en karriere som berømt skuespiller. Når han samtidig kan se hvordan de rike grafser til seg mens hans kone må jobbe lange og slitsomme arbeidsdager som vaskekone, får han nok. En dag beslutter han seg for å skaffe seg adgang til avisenes forsider på sin egen måte: iført sin kones sminke og bevæpnet med sin tjenestepistol går han inn i den lokale banken... En karriere som en av Canadas mest beryktede bankrøvere har startet.

Specifications
Item No. AWE0458NDVD
Utgitt 2011
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 42 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading