This website uses cookies to enhance your experience.

Darkman 2 - The Return Of Durant (DVD)

Den kriminalitetsbekjempende forkledningskunstneren er tilbake i oppfølgeren til storsuksessen Darkman I. Arnold Vosloo (The Mummy / The Mummy Returns) spiller Darkman denne gang, mens Larry Drake igjen fyller rollen som den sadistiske skurken Robert G. Durant. Godt hjulpet av en annen forsker, er
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den kriminalitetsbekjempende forkledningskunstneren er tilbake i oppfølgeren til storsuksessen Darkman I. Arnold Vosloo (The Mummy / The Mummy Returns) spiller Darkman denne gang, mens Larry Drake igjen fyller rollen som den sadistiske skurken Robert G. Durant.


Godt hjulpet av en annen forsker, er dr. Peyton Westlake («Darkman») endelig i ferd med å lykkes med å lage seg et nytt ansikt. Men tragiske omstendigheter fører til at han gjenopplever marerittet som vansiret ham, og Westlake-Darkman må bare innse at den antatt avdøde Durant i høyeste grad er i live. Han legger ut for å hevne seg på Durant, men oppdager snart at hans nemesis er sleipere, grådigere og mer fast bestemt enn noen gang på å bli underverdenens mektigste leder.

Specifications
Item No. 38292NO
Utgitt 1994
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 29 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading