This website uses cookies to enhance your experience.

Dead Man's Cards (DVD)

Den tidligere bokseren TOM er langt nede. Det som en gang var en lovende boksekarriere, er en saga blott på grunn av en øyeskade, ekteskapet hans er historie og han er blakk. Et tilfeldig møte på treningssenteret fører til at han får tilbud om å jobbe som dørvakt ved en nattklubb, men innebærer det
Price
kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den tidligere bokseren TOM er langt nede.


Det som en gang var en lovende boksekarriere, er en saga blott på grunn av en øyeskade, ekteskapet hans er historie og han er blakk. Et tilfeldig møte på treningssenteret fører til at han får tilbud om å jobbe som dørvakt ved en nattklubb, men innebærer det at han er på vei til et bedre liv, eller at han har tråkket i salaten for alvor?


 


Den livlige sjefsdørvakten PAUL er en slagferdig, hardhudet veteran av den gamle skolen. Han vet at TOM en gang var en slåsskjempe av dimensjoner, og tar seg av ham og gir ham en grundig innføring i livet som nattklubb-«fredsmekler». TOM på sin side gjør sitt beste for å passe inn i dørvaktmiljøet og spille tøff. Han kan alltids takle å få seg et og annet slag over nesen eller håndtere en fyllik med en knust flaske, men et knust hjerte er noe helt annet. TOM finner ut at han er på feil sted når det viser seg at CHONGI, sjefen for byens største og mest ambisiøse vaktselskap, har en høne å plukke med PAUL. Etter hvert som situasjonen tilspisser seg, blir TOM nødt til å finne ut hvem han skal være lojal mot, og om slåsskjempen i ham virkelig er borte for godt.

Specifications
Item No. 7321940031941
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 30 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading