This website uses cookies to enhance your experience.

Dirty Harry - Magnum Force (DVD)

I Magnum Force, som er oppfølgeren til den første Dirty Harry-filmen, får vi igjen se Clint Eastwood som politietterforsker Harry Callahan. Denne gangen må Harry bale med både korrupte politimenn, en svikefull sjef og - på grunn av hans håndtering av Scorpio-saken - et gørrkjedelig spaningsoppdrag.
Price
kr 99,00 - kr 50,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I Magnum Force, som er oppfølgeren til den første Dirty Harry-filmen, får vi igjen se Clint Eastwood som politietterforsker Harry Callahan.


Denne gangen må Harry bale med både korrupte politimenn, en svikefull sjef og - på grunn av hans håndtering av Scorpio-saken - et gørrkjedelig spaningsoppdrag. Callahan og den nye partneren hans, Earlington "Early" Smith (Felton Perry), tas først av saken hvor en mann som er blitt frikjent for drap blir funnet død sammen med sjåføren, advokaten og livvakten sin. Ikke lenge etterpå finner noen det for godt å plaffe ned et mafiamedlem samt flere i familien og vennekretsen hans. Og som om ikke det var nok blir en beryktet hallik drept. Dermed settes Callahan og "Early" raskt tilbake på saken.
Specifications
Item No. NDVDS81837
Utgitt 1973
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 18 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 58 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
Se alt av Clint Eastwood
    Loading
    Loading