This website uses cookies to enhance your experience.

Election / Election II - Triaden (DVD)

Election De kom uten forvarsel - en mektig fiende fra en annen tid, en annen dimensjon. I Los Angeles avgjøres verdens fremtid, når monster og mennesker møtes til et siste avgjørende slag. Men alt kommer an på en ensom kvinnes mot til å ta makten over sin skjebne - om ikke monstrene finner henne
Price
kr 99,00 - kr 89,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Election
De kom uten forvarsel - en mektig fiende fra en annen tid, en annen dimensjon. I Los Angeles avgjøres verdens fremtid, når monster og mennesker møtes til et siste avgjørende slag. Men alt kommer an på en ensom kvinnes mot til å ta makten over sin skjebne - om ikke monstrene finner henne først.


 


Election II - Triaden
To år har gått siden Lok ble valgt til gudfar for Hong Kongs Triade og tradisjonen krever nå en ny leder. Maktkampen mellom gudsønnene hardner til, men valget og sluttstriden blir mellom to uventede kandidater. Jimmy drømmer om større rikdom enn hva hederlig arbeid kan gi. Som gudfar vil han endelig bli respektert og fryktet. Samtidig er veteranen Lok alt annet en klar til å gi fra seg makten og kvitter seg med sine motstandere en etter en. Snikmord, tortur og blodige gatekamper blir en del av hverdagen og før eller senere må alle velge side. Election 2: Triaden er den andre delen av Johnny To's mafiaepos, innledes med Tarantinofavoritten Election. Den første filmen ble hyllet av kritikerne, men for en gangs skyld er oppfølgeren bedre enn orginalen. Ennå en gang trues freden av voldsomme interne konflikter, men nå har det mektige Kina fått øynene opp for den voksende triaden i Hong Kong. Og de tolererer ikke nykommere.

Specifications
Item No. N7794
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 9 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
    Loading
    Loading