This website uses cookies to enhance your experience.

Get Rich Or Die Tryin' / Hustle & Flow

  Get Rich or Die Tryin' (2006) Marcus (Jackson) har alltid visst at han skal bli en rapper, men da hans mor blir drept begynner han å selge narkotika for å skaffe penger. Når hans verden er i ferd med rase sammen, er det bare bestemoren hans (Viola Davis), kjæresten Charlene (Joy Bryant), og hans
Price
kr 99,00 - kr 12,45 kr 86,55
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


Get Rich or Die Tryin' (2006)
Marcus (Jackson) har alltid visst at han skal bli en rapper, men da hans mor blir drept begynner han å selge narkotika for å skaffe penger. Når hans verden er i ferd med rase sammen, er det bare bestemoren hans (Viola Davis), kjæresten Charlene (Joy Bryant), og hans voldelige, men lojale venn Bama (Terrence Howard) som forhindrer ham i å miste grepet fullstendig. Idet han angriper skrivingen med den samme maniske intensiteten som han har bedrevet narkotikahandel, oppdager han imidlertid at det er kun ved å skrive låter han kan unngå å miste forstanden helt. Han utholder dette helvete i flere år inntil han nesten omkommer i en tragedie som tvinger ham til å forandre livet sitt.Filmen er på mange måter en versjon av jakten på den " amerikanske drømmen", den handler om å komme seg ut av slummen, og om å bli rik for enhver pris. Curtis "50 Cent" Jackson sier selv om filmen at den er som en collage av livet hans. Den forteller ikke livshistorien hans, men historien bygger på mange av hendelser han selv har opplevd.Hustle & Flow (2006)
HUSTLE & FLOW er historien om en småkriminell luring fra Memphis som bestemmer seg for å satse på en karriere som musiker.DJay (Terrence Howard) har alltid hatt ordet i sin makt, et talent han dog tidligere mest har misbrukt. Han har egnet seg til lyssky virksomhet i utkanten av samfunnet, og har aldri hatt særlige ambisjoner om å nå lengre enn som så. En dag treffer han på sin gamle venn Key (Anthony Anderson), som jobber som lydtekniker, og DJay får inspirasjon til å skrive hip-hop-musikk igjen. Da Skinny Black (Ludacris), Memphis egen megastjerne i rap-sammenheng, bestemmer seg for å returnere til hjembyen, ser DJay en anledning til å få stor oppmerksomhet.

Specifications
Item No. NC4003026
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15
Antall disker 2
Spilletid 3 t 44 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading