This website uses cookies to enhance your experience.

Hooligans 2

Etter det dødelige klimakset i "Green Street Hooligans", ender flere medlemmer av West Ham-klanen og mange medlemmer av Millwall opp i fengsel. GSE oppdager en annen type brutalitet bak murene, der den bedre finansierte Millwall-gjengen konspirerer med fengselsbetjeningen for å gjøre livet
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter det dødelige klimakset i "Green Street Hooligans", ender flere medlemmer av West Ham-klanen og mange medlemmer av Millwall opp i fengsel. GSE oppdager en annen type brutalitet bak murene, der den bedre finansierte Millwall-gjengen konspirerer med fengselsbetjeningen for å gjøre livet uutholdelig for våre gutter.


Selvsagt følger fangene lidenskapelig med på fotball både på kampene utenfor og fengselskamper på innsiden. Seire og tap blir raskt etterfulgt av straff eller belønning - fra et basketak vaktene later som de ikke ser til en ekstra dag med besøk - alt sammen inspirerer til ekstrem oppførsel. Når et overfylt fengsel fremtvinger en tidlig løslatelse av noen få heldige, bringer skjebnen West Ham og Millwall sammen igjen - denne gangen i et slagsmål kamuflert som en fotballkamp. Innsatsen er høyere enn noen gang for alle involverte, med døden eller friheten bokstavelig talt ett mål unna. Kampen er i gang.

Specifications
Item No. NDVDSF6111
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 18 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 30 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk, islandsk
    Loading
    Loading