This website uses cookies to enhance your experience.

Iron Man 2

Item No. 137793
Nå som hele verden kjenner til at industrimagnaten Tony Stark (Robert Downey Jr.) er Iron Man, ønsker Tony å fremheve draktens teknologiske fortrinn. Første skritt på veien er å relansere hans avdøde fars Stark Expo, en utstilling for humanitære nyutviklinger inspirert av Iron Man-teknologien.  
Price
kr 99,00 - kr 24,75 kr 74,25
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Nå som hele verden kjenner til at industrimagnaten Tony Stark (Robert Downey Jr.) er Iron Man, ønsker Tony å fremheve draktens teknologiske fortrinn.


Første skritt på veien er å relansere hans avdøde fars Stark Expo, en utstilling for humanitære nyutviklinger inspirert av Iron Man-teknologien.


 


Mens den amerikanske regjeringen insisterer på at Tony skal overdra det revolusjonerende våpenet til de militære myndighetene, går Ivan Vanko (Mickey Rourke), en mystisk skikkelse fra Stark-familiens fortid, inn for å knuse Tony ved å avsløre sitt eget ødeleggelsesvåpen - også det basert på Starks teknologi.


 


Med fiender på alle kanter, og personlige demoner å kjempe mot, innser Tony til slutt at han må samle sine allierte - gamle som nye - for at de sammen skal kunne bekjempe de onde maktene som truer med å legge verden i grus.


 


I likhet med forgjengeren er også Iron Man 2 regissert av Jon Favreau, og med seg har han et om mulig enda større stjernelag enn forrige gang. I tillegg til Downey Jr. og Rourke møter vi blant andre Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson og John Slattery.Skuespillere 
Clark Gregg, Don Cheadle, Gwyneth Paltrow, John Slattery, Jon Favreau, Mickey Rourke, Robert Downey Jr., Sam Rockwell, Samuel L. Jackson, Scarlett JohanssonBonusmateriale
Commentary by Director Jon Favreau

Specifications
Item No. BXA3126399
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 11 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 59 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk, engelsk
    Loading
    Loading