This website uses cookies to enhance your experience.

Kick-Ass (DVD)

"Hvorfor er det ingen som har prøvd å være superhelt?" Når Dave Lizewski (Aaron Johnson, Nowhere Boy), en helt vanlig tenåring i New York, tar på seg en gul og grønn våtdrakt han har kjøpt på nettet, finner han raskt svaret på sitt eget spørsmål: Fordi det gjør vondt! Dave har bestemt seg for å bli
Price
kr 99,00 - kr 20,00 kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"Hvorfor er det ingen som har prøvd å være superhelt?" Når Dave Lizewski (Aaron Johnson, Nowhere Boy), en helt vanlig tenåring i New York, tar på seg en gul og grønn våtdrakt han har kjøpt på nettet, finner han raskt svaret på sitt eget spørsmål: Fordi det gjør vondt!


Dave har bestemt seg for å bli en knallhard superhelt ved navn Kick Ass, men det er ikke så enkelt som han hadde trodd. Dave gir seg ikke av den grunn, og mot alle odds blir han raskt et fenomen som fanger folks oppmerksomhet. Han er dog ikke alene der ute. Den fryktløse og topptrente far/datter-duoen Big Daddy (Nicolas Cage) og Hit Girl (Chloe Moretz) bekjemper kriminalitet som bare det, og jobber nå for å få has på forbryterimperiet til den lokale mafiosoen Frank D'Amico (Mark Strong). Kick Ass blir trukket inn i kampen der kulene suser og blodet flyter, og Franks sønn Chris (Christopher Mintz-Plasse, Superbad), gjendøpt som superskurken Red Mist, blir hans hovedmotstander. Dermed er scenen satt for det store oppgjøret mellom det gode og det onde der vår hjemmesnekrede helt må leve opp til navnet sitt. Eller dø mens han forsøker?Kick-Ass blander på fortreffelig vis action og gladvold med humor og populærkulturelle referanser, det hele regissert av Matthew Vaughn (Layer Cake, Stardust).

Specifications
Item No. 1890931
Utgitt 2010
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 53 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading