This website uses cookies to enhance your experience.

Law Abiding Citizen (DVD)

Brutal og actionfylt hevnthriller fra regissør F. Gary Gray (Friday, Forhandleren), med Gerard Butler og Jamie Foxx i hovedrollene. Clyde Shelton (Butler) får livet ødelagt den dagen hans kone og datter blir brutalt myrdet av to innbruddstyver. Drapsmennene blir snart tatt av politiet og stilt for
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Brutal og actionfylt hevnthriller fra regissør F. Gary Gray (Friday, Forhandleren), med Gerard Butler og Jamie Foxx i hovedrollene.


Clyde Shelton (Butler) får livet ødelagt den dagen hans kone og datter blir brutalt myrdet av to innbruddstyver. Drapsmennene blir snart tatt av politiet og stilt for retten. Påtalemakten, med statsadvokat Nick Rice (Foxx) i spissen, gjør en avtale med en av morderne mot at han får en lavere straff. Rasende og vantro begynner Shelton å planlegge hevnen - ikke bare over morderen som ble løslatt, men over hele rettsapparatet som sviktet.Shelton blir arrestert for drap på sin families mordere og settes i fengsel. Men likevel fortsetter statsadvokatens kolleger å dø, helt i tråd med Sheltons løfter. Hvordan klarer Shelton å fortsette sin voldelige hevn mens han er bak lås og slå?

Specifications
Item No. DVD2831
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Action, Thriller
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 2 timer 6 minutter
Undertekst Norsk, svensk, finsk
    Loading
    Loading