This website uses cookies to enhance your experience.

Lies And Illusions

Den bestselgende forfatteren Wes Wilson (Christian Slater) hadde alt, helt til hans forlovede Samantha (Sarah Ann Schultz) forsvinner sporløst. Wes kontakter Samanthas advokat som forteller at utlevering av hennes etterlatenskaper først kan skje om et år, eller når hennes døde kropp blir funnet. Han
Price
kr 79,00 - kr 9,94 kr 69,06
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den bestselgende forfatteren Wes Wilson (Christian Slater) hadde alt, helt til hans forlovede Samantha (Sarah Ann Schultz) forsvinner sporløst.


Wes kontakter Samanthas advokat som forteller at utlevering av hennes etterlatenskaper først kan skje om et år, eller når hennes døde kropp blir funnet. Han er knust av tapet og holder seg unna kvinner, helt til han møter den vakre Nicole (Christa Campbell). De begynner å date og forelsker seg. Men når alt ser som lyses ut blir han oppsøkt av Isaac (Cuba Gooding Jr.) som forteller at Samantha har stjålet noe fra dem, og de vil ha det tilbake. Plutselig går det opp for Wes at Samantha ikke var noen alminnelig jente, og at han befinner seg i en særdeles utsatt posisjon.

Specifications
Item No. NOS98256
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15
Spilletid 1 t 29 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading