This website uses cookies to enhance your experience.

Ned Kelly / Calcium Kid (DVD)

  Ned Kelly (2003) Fra produsentene av Elizabeth og About A Boy kommer den sanne historien om en av de mest beryktede fredløse gjennom tidene - Ned Kelly. Forfulgt av politiet og jaget av et Imperium, Ned Kellys hode hadde den høyeste prisen i verden. Ned og gjengen hans, som var tvunget til å gå i
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 


Ned Kelly (2003)
Fra produsentene av Elizabeth og About A Boy kommer den sanne historien om en av de mest beryktede fredløse gjennom tidene - Ned Kelly. Forfulgt av politiet og jaget av et Imperium, Ned Kellys hode hadde den høyeste prisen i verden. Ned og gjengen hans, som var tvunget til å gå i dekning mens venner og familie ble satt i fengsel på ulovlig vis, ble snart en folkehistorie. Med Heath Ledger, Orlando Bloom og Academy Award-vinner Geoffrey Rush i denne dramatiske og spennende historien om en av Australias mest berømte legender.The Calcium Kid (2003)
Over natten er Jimmy Connelly (Orlando Bloom) blitt et sex-symbol i nabolaget og Englands boksehåp. Jimmy er melkebud, noe han elsker, og han er ikke helt sikker på hva han skal gjøre med all den ekstra oppmerksomheten! Ved en ulykkeshendelse setter han en dag Englands utfordrer til tittelen som verdensmester i boksing ut av spill på den lokale treningen. Han blir straks løftet fra amatørbokser opp på verdensscenen, og satt til å bokse mot den regjerende verdensmesteren. Jimmy blir nødt til å komme seg i form, han behøver all den hjelpen han kan få - og mye av den! Orlando Bloom er utrolig morsom i denne eiendommelige komedien som vil få deg til å le høyt. 

Specifications
Item No. 5050582763737
Format DVD
Sjanger Action, Komedie
Aldersgrense 15 år
Antall disker 2
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading