This website uses cookies to enhance your experience.

New Town Killers

Selv om denne må ha vært klekket ut og laget lenge før finanskrisen slo til, er den ikke akkurat egnet til å mildne stemningen overfor bankverdenen. For klassekampen er dratt ut i det ekstreme, når to finansmenn velger seg uskyldige ofre fra arbeiderklassen som de tilbyr å delta i et spill: De kan
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Selv om denne må ha vært klekket ut og laget lenge før finanskrisen slo til, er den ikke akkurat egnet til å mildne stemningen overfor bankverdenen.


For klassekampen er dratt ut i det ekstreme, når to finansmenn velger seg uskyldige ofre fra arbeiderklassen som de tilbyr å delta i et spill: De kan vinne en stor sum penger hvis de unngår å bli fanget av finansfolkene de neste tolv timer. Selv om det politiske aspektet ikke er spesielt subtilt, utvikler New Town Killers seg til en besettende spenningsfilm når det viser seg at finansmennene er ute etter blod. Iøynefallende visuelle løsninger og ekstremt høy fart fra den tidligere lederen av det kraftfulle punk/nyveiv-bandet The Skids, som gjenoppfant seg selv som filmskaper i 2003 med den briljante 16 Years of Alcohol.

Specifications
Item No. 5700366
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 40 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading