This website uses cookies to enhance your experience.

Pirate's Creek / Prins Valiant (DVD)

To filmer til prisen av en! Pirate's Creek Lady Don flykter fra London- en farlig plass under revolusjonen i 1688- og forlater sin fordrukne make for å vende tilbake til Cornwalls kyst. Der møter hun Jean Aubrey, en fransk sjørøver på flukt fra rettferdighet. De innleder et hemmelig forhold. Når
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
To filmer til prisen av en!


Pirate's Creek
Lady Don flykter fra London- en farlig plass under revolusjonen i 1688- og forlater sin fordrukne make for å vende tilbake til Cornwalls kyst. Der møter hun Jean Aubrey, en fransk sjørøver på flukt fra rettferdighet. De innleder et hemmelig forhold. Når Lady Dona tar sitt første steg på skipets dekk, forlater hun for alltid sitt gamle liv. Som ustyrlig- men endelig fri- begynner hennes nye liv som pirat.


 


Prins Valiant
Urolige skyer er å se i horisonten ved Kong Arthurs fredelige rike. Hans dødsfiende har alliert seg med de voldelige vikingene – og de utformer en djevelsk plan for å erobre det magiske sverdet Excalibur og frarøve kongen makten for all fremtid. Verdens håp ligger hos en ung og urefaren væpner ved Camelots hoff, som ennå ikke har funnet sin skjebne i livet. Hans navn er Valiant.

Specifications
Item No. N7846
Utgitt 1998
Format DVD
Sjanger Eventyr
Aldersgrense 11 år
Antall disker 2
Spilletid 3 timer 9 minutter
Undertekst Norsk, dansk, finsk, svensk
    Loading
    Loading