This website uses cookies to enhance your experience.

Søkerne

Jocke er "in deep shit". Han har vokst opp i en av Stockholms tøffeste forsteder og tilbringer dagene til å rote seg inn i en masse bråk på skolen og kveldene til å rote seg inn i enda mer bråk i undergrunnsmiljøet. Det kan bare gå galt for Jocke, og det gjør det. Et kaotisk slagsmål med en gjeng
Price
kr 79,00 - kr 9,94 kr 69,06
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Jocke er "in deep shit". Han har vokst opp i en av Stockholms tøffeste forsteder og tilbringer dagene til å rote seg inn i en masse bråk på skolen og kveldene til å rote seg inn i enda mer bråk i undergrunnsmiljøet.


Det kan bare gå galt for Jocke, og det gjør det. Et kaotisk slagsmål med en gjeng med skinheads ender med et tragisk dødsfall. Nå står Jocke på nynazistenes liste over "most wanted" personer. I første omgang klarer han å komme seg unna, men da han senere blir tatt av politiet og sendt i fengsel, havner han i løvens hule.For å overleve, allierer han seg med storgangsteren Tony som lærer han alt det han trenger å vite om den kriminelle underverdenen. Da Jocke blir løslatt venter en strålende kriminell fremtid med blant annet blodige narkooppgjør. Nedtellingen er i gang.


 

Specifications
Item No. 5706122352175
Utgitt 1993
Format DVD
Sjanger Action, Drama
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 45 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk, engelsk
    Loading
    Loading