This website uses cookies to enhance your experience.

Sahara (DVD)

Funnet av en sjelden mynt og en sagnomsust historie driver den fryktløse eventyreren Dirk Pitt ut på en farlig skattejakt i Vest-Afrikas uendelige ørken. Sammen med sin gærne makker, Al, vil han prøve å finne et eldgammelt spøkelsesskip og ikke minst dets verdifulle last. Men ikke alle i Sahara
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Funnet av en sjelden mynt og en sagnomsust historie driver den fryktløse eventyreren Dirk Pitt ut på en farlig skattejakt i Vest-Afrikas uendelige ørken. Sammen med sin gærne makker, Al, vil han prøve å finne et eldgammelt spøkelsesskip og ikke minst dets verdifulle last.


Men ikke alle i Sahara liker Dirk og hans ekspedisjon og da de allierer seg med den vakre Dr. Rojas, finner de ut at det er mer enn et spøkelsesskip begravet i Afrikas sand, som truer hele verdenssituasjonen... Fyll vannflasken og bli med Dirk Pitt på et actionfylt ørkeneventyr! Filmen Sahara har alle ingrediensene som sender Indiana Jones på pensjon: En sterk og fryktløs helt (Matthew McConaughey kjent fra bl.a. The Wedding Planner og U571), en vakker og intelligent doktor (Penelope Cruz fra bl.a. Captein Corellis Mandolin og Vanilla Sky) og en gal venn som forstår å gjøre enhver situasjon verre (Steve Zahn fra National Security). Dette er oppskriften på god underholdning, og hvis du liker eventyr, så starter jakten på gullet her!

Specifications
Item No. 7041271358851
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Antall disker 1
Spilletid 1 time 58 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading