This website uses cookies to enhance your experience.

Shooter / G.I. Joe (DVD)

Shooter (2007) Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) er en tidligere skarpskytter og helt i marinen, som trodde han hadde forlatt jobben for alltid etter et knusende forræderi. Nå, til tross for at han har trukket seg tilbake til et praktfullt, men avsidesliggende, sted oppe i fjellet, blir Bob oppsøkt av
Price
kr 79,00 - kr 50,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Shooter (2007)
Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) er en tidligere skarpskytter og helt i marinen, som trodde han hadde forlatt jobben for alltid etter et knusende forræderi. Nå, til tross for at han har trukket seg tilbake til et praktfullt, men avsidesliggende, sted oppe i fjellet, blir Bob oppsøkt av den pensjonerte oberst Isaac Johnson (Danny Glover), som forteller ham at landet virkelig trenger hans hjelp. Som Johnson forklarer det; et attentatsforsøk på USAs president er nært forestående, og bare Swaggers dødelige ferdigheter og ekspertise i langdistanseballistikk kan stoppe trusselen.G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)
Ved å bringe verdens mest patriotiske action figur til live og kaste ham inn i nær fremtid, har Sommers laget et unikt og sterkt actioneventyr. Han har samlet et internasjonalt ensemble av både kommende stjerner og veteraner i filmindustrien, samt et førsteklasses team av filmartister. Sammen skildrer de en kamp mellom heltemot og terrorisme - det absolutt beste mot det verste av det verste. Fra fjellene i Sentral-Asia til ørkenen i Egypt, gjennom overfylte gater i Paris til havet under nordpolen, kjemper et team av elitesoldater kalt G.I. JOE. I dette actionfylte oppdraget bruker soldatene det siste av neste-generasjons-spionutstyr og militærteknologi for å bekjempe den slue våpen handleren DESTRO og den økende trusselen fra den mystiske organisasjonen COBRA som kan føre verden ut i det totale kaos.

Specifications
Item No. 7332431037366
Utgitt 2009
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15
Antall disker 2
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading