This website uses cookies to enhance your experience.

Slipstream (DVD)

De to FBI-agentene Sarah og Jake, som også er par utenfor byrået, arbeider undercover på å felle den unge vitenskapsmannen Stuart Conway. Han har utviklet en bærbar tidsreiseanordning, som gjør det mulig å gå ti minutter tilbake i tiden - og det utnytter han til å narre penger fra sin lokale bank.
Price
kr 99,00 - kr 70,00 kr 29,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
De to FBI-agentene Sarah og Jake, som også er par utenfor byrået, arbeider undercover på å felle den unge vitenskapsmannen Stuart Conway.

Han har utviklet en bærbar tidsreiseanordning, som gjør det mulig å gå ti minutter tilbake i tiden - og det utnytter han til å narre penger fra sin lokale bank. Sarah og Jake tar ham nesten på fersk gjerning da en gruppe brutale bankranere stormer banken. Jake blir skutt, men Sarah kan forhindre ulykken - hvis hun altså kan få tidsmaskinen ut av fingrene på de livsfarlige bankranerne!

Slipstream er en super high-tech actionthriller i så høyt tempo at du vil ønske du kan gå tilbake i tiden for å få med deg alt! Den verdensberømte reklamefilmregissøren David van Eyssen debuterer på spillefilm med et høyspent og toppmoderne actionbrak, som har blant annet Vinnie Jones (Snatch), Ivana Milicevic (Paycheck) og Sean Astin (Ringenes Herre) i de livsfarlige hovedrollene. Gjør deg klar til et grenseskridende stormløp på tvers av tid og rom!
Specifications
Item No. 7041271371959
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 23 minutter
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading