This website uses cookies to enhance your experience.

Snakes On A Plane (DVD)

FBI-agenten Neville Flynn vet ikke hva som venter ham. Under en viktig fangetransport får han hovedrollen i en desperat kamp. Mot dødelige slanger ombord på et fly, 30 000 fot over Stillehavet. Når en ung mann overraskende blir vitne til et gangsterdrap, får FBI-agent Neville Flynn den viktige
Price
kr 99,00 - kr 40,00 kr 59,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
FBI-agenten Neville Flynn vet ikke hva som venter ham. Under en viktig fangetransport får han hovedrollen i en desperat kamp. Mot dødelige slanger ombord på et fly, 30 000 fot over Stillehavet.


Når en ung mann overraskende blir vitne til et gangsterdrap, får FBI-agent Neville Flynn den viktige oppgaven å frakte mannen trygt fra Hawaii til Los Angeles. Hvor han skal fortelle hva han har sett under rettssaken.
Men mannen som står ansvarlig for det grusomme mordet, og som nå bare venter på å bli innelåst for alltid, blir styrket av sitt overlevelsesinstinkt. Han bestemmer seg for å forhindre en livslang tilværelse i fengsel. Ved hjelp av sine kontakter får han smuglet inn et stort antall dødelige slanger om bord på flyet. Og oppdraget er dødelig enkelt. Den livsfarlige lasten skal slippes løs der inne - så snart flyet befinner seg midt over Stillehavet.Det blir FBI-agent Flynns viktigste kamp noensinne. Med flypersonalet og passasjerene lamslåtte av frykt må han få dem til å stå sammen. I et desperat forsøk på å overleve det umulige.

Specifications
Item No. 7036988018815
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Action, Thriller
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 41 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading