This website uses cookies to enhance your experience.

Speed 1 & 2 (DVD) To filmer i en

Speed (1994) Et gisseldrama utspiller seg ombord i en buss i Los Angeles. En bombe er plassert i en fullstappet buss, og vil eksplodere hvis bussens hastighet underskrider 80 km/t, på motorveiene rundt Los Angeles under rushtrafikken. Jack Traven er en tøff og smart representant fra terrorstyrken i
Price
kr 99,00 - kr 40,00 kr 59,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Speed (1994)
Et gisseldrama utspiller seg ombord i en buss i Los Angeles. En bombe er plassert i en fullstappet buss, og vil eksplodere hvis bussens hastighet underskrider 80 km/t, på motorveiene rundt Los Angeles under rushtrafikken. Jack Traven er en tøff og smart representant fra terrorstyrken i Los Angeles-politiet som får i oppdrag å redde de fortapte passasjerene fra den rullende fellen som superskurken Howard Payne har plassert dem i. Assistanse får han fra Annie, en kvinnelig passasjer ombord i bussen.Speed 2 (1997)
Annie og kjærsten Alex reiser på et romantisk cruise til karibien med et luksusskip. Men idyllen varer ikke lenge. Geiger har rømt fra fengsel og planlegger å stikke av med cruiseskipets hemmelige beholdning av smykker. Han klarer å ta kontroll over skipet ved hjelp av god planlegging. Nå vil Geiger sørge for at cruiseskipet kolliderer med en oljetanker, mens han selv stikker av med smykkene. Kan Annie og Alex forhindre at cruiseskipet kolliderer med oljetankeren eller vil flere hundre personer bli drept i en eksplosjon med tankeren?

Specifications
Item No. FP90100507
Utgitt 2017
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15
Antall disker 2
Spilletid 111 min og 120 min
Undertekst Norsk
    Loading
    Loading