This website uses cookies to enhance your experience.

SPL

I tre år har politiinspektøren Chan viet sitt liv til jakten på Po, Hong Kongs "Godfather", men Po har vist seg at være urørlig. Selv statsadvokaten har han drept, og sluppet unna med. Nå er Chans tid på vei til å renne ut. I hans hjerne tikker en bombe: en uhelbredelig svulst. I et siste forsøk på
Price
kr 79,00 - kr 9,48 kr 69,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I tre år har politiinspektøren Chan viet sitt liv til jakten på Po, Hong Kongs "Godfather", men Po har vist seg at være urørlig. Selv statsadvokaten har han drept, og sluppet unna med. Nå er Chans tid på vei til å renne ut. I hans hjerne tikker en bombe: en uhelbredelig svulst.


I et siste forsøk på å få fatt på Po, skrur Chan for alvor opp effektiviteten, og nå føler han seg ikke lenger bundet av lovens ord. Po svarer igjen ved å sende sine leiemordere etter Chans menn. Det er et oppgjør som kun kan ende på én måte; Mann mot mann.Veteranen Sammo Hung Kam-Bo (Kung Fu Hustle), Simon Yam (Lara Croft: Tomb raider- livets vugge) og Donnie Yen (Shanghai Knights) i de mest forrykende og veldig imponerende Kung-Fu-Karate-Jiu-Jitsu-Kickboxing scenene som noensinne er sett på film.

Specifications
Item No. 5706122388068
Utgitt 2005
Format DVD
Sjanger Action
Aldersgrense 15 år
Spilletid 1 time 29 minutter
Undertekst Norsk, dansk, svensk, finsk
    Loading
    Loading